Prima victorie a familiei lui Gheorghe Dincă în instanţă. S-a demontat una dintre acuzațiile legate de activitatea infracțională a familiei monstrului din Caracal

După dispariţia Luizei şi a Alexandrei, în spațiul public au apărut acuzații privind faptul că întreaga sa familie a lui Gheorghe Dincă ar fi implicată în traficul de persoane.

Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, s-a confruntat în instanţă cu un om de afaceri din Oradea, dar și cu alți doi italieni care au făcut acuzații dure la adresa ei.

Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a obținut o victorie importantă în instanță. Magistraţii au decis ca Daniela să primească despăgubiri de 5.000 de euro după ce a a fost implicată într-un proces extrem de controversat.

Fiica lui Gheorghe Dincă s-a confruntat cu omul de afaceri Cilian Nicolae Cristian, dar și cu alți doi italieni, Gollo Vittorio Antonio și Vellar Francesco, care au făcut acuzații dure la adresa ei. Aceștia au acuzat-o pe Daniela că ar fi fost implicată în traficul de persoane și cel de arme. Mai exact, cei trei bărbaţi au acuzat-o pe fiica lui Gheorghe Dincă că administra un domeniu de vânătoare și acolo le oferea clienților fete pentru prostituție.

După ce cei trei bărbați au venit în spațiul public cu tot felul de ipoteze șocante și controversate, Daniela i-a dat în judecată.

Iată că fata lui Gheorghe Dincă a reușit să le demonstreze anchetatorilor că toate acuzațiile făcute la adresa ei sunt false și că nu este vinovată.

Cei trei bărbați s-au declarat nemulţumiţi de decizia instanţei şi au făcut recurs. Procesul va fi să fie reluat din luna septembrie la Curtea de Apel Timișoara.

Vă reamintim că Gheorge Dincă a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. În acelaşi dosar, Ştefan Risipiţeanu, prietenul lui, e acuzat de viol.

Timp de nouă luni, dosarul crimelor de la Caracal a stat în camera preliminară, pentru ca un judecător să verifice dacă probele au fost legal administrate de procurori.

În aprilie, avocata familiei Melencu spunea că procesul ar putea dura mulți ani, pentru să sunt zeci de martori care trebuie să fie audiați.