PRIMA REACȚIE A LUI IONIȚĂ DE LA CLEJANI, DUPĂ CE FULGY A FOST PRINS DROGAT LA VOLAN: „NU VREAU SĂ…”

Ioniță de la Clejani a avut prima reacție, după ce Fulgy, fiul său de 23 de ani, a fost prins de poliție în timp ce se afla la volanul mașinii sub influența drogurilor.

Când au aflat că fiul lor a fost depistat pozitiv cu substanțe interzise în timp ce se afla la volan, Viorica și Ioniță de la Clejani s-au urcat în mașină și au venit într-un suflet la INML.

Așa cum a precizat și Fulgy, pe numele său real Manole Dan Constantin Fulgeraș, în familie au existat niște discuții, iar Ioniță a confimat acest fapt, fără să ofere prea multe detalii.

„Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident”, a spus Ioniță de la Clejani, la Antena Stars.

„A fost o discuție”
Tânărul a ținut să spună, într-un video pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram că ceea ce i-a întâmplat este doar un fleac, iar părinții lui știu exact ce a făcut el.

„Eu dacă sunt ceva pe pământul asta, nu sunt altceva decât șmecher. Am făcut un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinților mei pentru că mie nu mi se pare normal să te oprească trei, patru mașini de poliție la fel și abia al patrulea să îți ceară test de droguri”, a precizat Fulgy.

Declarațiile poliției, despre incidentul în care fiul Clejanilor a fost implicat
Potrivit comunicatului oferit de Poliție cu privire la incidentul de ieri seară acesta a consumat canabis.

”Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

Brigada Rutieră organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din Capitală. Siguranța dumneavoastră constituie prioritatea instituției noastre”, se arată în comunicatul oferit de poliție.