Prima reacție a Alinei, cea cu care vorbește pe Live mama copiilor căzuți de la etajul 10.

Ies la iveală detalii șocante despre tragedia de la Ploiești. Alina, cea cu care se aude că vorbește pe Live mama copiilor căzuți de la etajul 10, are prima reacție după nenorocirea care a șocat toată țara.

În mediul online apar tot mai multe reacții în urma tragediei de la Ploiești, unde doi copii de 2 ani au sfârșit după ce au căzut de la etajul 10, fiind lăsați nesupravegheați.

Din primele informații, mama copiilor căzuți de la etaj se afla live pe Facebook chiar când micuții își dădeau ultima suflare. Pe imaginile postate pe rețelele de socializare, se pare că în casă se afla și un alt adult la momentul producerii tragediei.

Prima reacție a Alinei, cea cu care vorbește pe Live mama copiilor căzuți de la etaj
Alina, așa cum o strigă la un moment dat chiar mama copiilor căzuți de la etajul 10, a avut o primă reacție pe rețelele de socializare, după ce internauții au blamat-o că nu a avut grijă de cei mici.

“Așa dezbrăcați Eva pe live copii închideți într-o cameră și la lăsați să cadă la etajul 10 nu vă dorește decât să simțiți de 10 ori mai multă durere decât copiii ăia doi”, este comentariu la una dintre ultimele postări făcute de Alina.

“Eu nu sunt de vina. mai e vina ei pentru ca ia (n.r. ea) a lăsat muzica tare pentru ca suferea. da mai asa e pentru ca la cînd a auzit ca copii el a căzut nu a avut mic are eu am lesinat.”, a mărturisit Alina, ceea care se afla în același apartament cu mama copiilor căzuți de la etaj la momentul tragediei.