Prima ipoteza in cazul mortii lui Andrei Draghici, jucatorul de la Dinamo care si-a gasit sfarsitul chiar in timpul meciului cu Rapid

Tragedie in sportul din Romania.

Poloistul Andrei Draghici si-a pierdut viata, in urma cu doua zile, chiar in timpul meciului Rapid – Dinamo. Sportivului de doar 23 de ani i s-a facut rau, dar, din pacate, medicii nu au reusit sa-l salveze.

Potrivit observatornews.ro, a aparut prima ipoteza cu privire la decesul lui Andrei Draghici, jucatorul de polo care si-a pierdut viata, sambata, in ultima repriza a meciului dintre Rapid si Dinamo.

Antrenorii sustin ca sportivul de la Dinamo nu se confrunta cu nicio problema de sanatate si nu era in atentia medicilor cu vreo afectiune.

Andrei Draghici juca polo de peste 15 ani si era un profesionist desavarsit.

“Antrenorii va pot confirma din punctul de vedere al randamentului.

Chiar am discutat si am intrebat: domnule, dar avea, arata un regres din puct de vedere al randamentului, oboseala,

adaptare la efort? Nimic, din contra era din ce in ce mai ok. Au fost voci care au spus ca ar fi fost si o lovitura, o

altercatie la modul, un duel unu la unu. In sporturile acestea de contact sunt dese aceste dueluri si ca ar fi fost o

lovitura in gat”, a marturisit Ionut Popa, presedintele Federatiei Romane de Polo, potrivit Observatornews.ro.

Ultimele cuvinte ale lui Andrei Draghici

Potrivit informațiilor Digi Sport, după un atac la poarta Rapidului, jucătorii lui Dinamo au pornit spre apărare, timp în

care Drăghici a rămas mai aproape de poarta adversarilor. În glumă, antrenorul giuleștenilor l-a întrebat ‘Ce faci? Ai rămas la ‘pomană?’.

Răspunsul sportivului a fost ‘Nu, îmi este rău’. Apoi s-a îndreptat spre marginea bazinului și a ieșit din acesta, după care și-ar fi pierdut conștiința.

În ciuda intervenției prompte a personalului medical, jucătorul nu a mai putut fi salvat. La ora 14:00, dinamoviștii încă așteptau Institutul de Medicină Legală să ridice trupul neînsuflețit al lui Drăghici.