Previziuni întunecate pentru anul 2026. Un bărbat care pretinde că e călător în timp face dezvăluiri halucinante

Un bărbat care pretinde că este un călător în timp din anul 2582 a prezis că Pământul va fi în întuneric pentru trei zile în următorul deceniu.

Bărbatul avertizează „nu priviți spre cer, spre lumina care vine din piramide”.

Acesta susține, în mod bizar, că planeta va fi cufundată în 72 de ore de întuneric, pe data de 6 iunie 2026, și îi îndeamnă pe oameni să înceapă să se pregătească pentru acest fenomen.

Clipul postat pe platforma TikTok a adunat 636.000 de urmăritori uimiți. Videoclipul său, care pretinde că fenomenul va provoca haos pe Pământ în cinci ani, a fost urmărit de peste 425.000 de utilizatori.

Bărbatul îi îndeamnă pe oameni să rămână în cae pe durata evenimentului. În timp ce unii sunt sceptici în privința prezicerii sale, alții l-au întrebat dacă au voie să folosească televizorul sau telefoanele pe durata fenomenului bizar.

Previziuni făcute de Baba Vanga pentru 2021. Va fi haos
Baba Vanga, cel mai puternic clarvăzător și mediu, a făcut previziuni sumbre pentru 2021. Femeia născută în Bulgaria a fost considerată unul din cei mai preciși prezicători după Nostradamus. Pentru anul în curs, Vangeliya Pandeva Gushterova, pe numele real, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare.

Baba Vanga a prezis că evenimentele din Belarus sunt abia începutul unei perioade ”de haos care va cuprinde întreaga omenire. Într-un final, potrivit prognozelor bătrânei, Belarus va intra în componența Rusiei.