Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a jucat într-un film cu gemenele Indiggo. A avut profit 8 milioane de dolari

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost un actor apreciat înainte să intre în politică, iar în 2009, el a apărut

într-un film alături de gemenele Gabriela și Mihaela Modorcea. Pelicula în care a jucat președintele Ucrainei alături de gemenele Indiggo a avut un profit de 8 milioane de dolari.

Înainte de a fi președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski era un actor popular în Ucraina, care a jucat, printre alte

roluri, și pe cel al unei președinte aflat în conflict cu Vladimir Putin. Între timp, rolul a devenit realitate, una dură, cu pierderi de vieți omenești.

Zelenski a intrat repede într-un rol, cel de lider într-un război teribil, care părea să nu i se potrivească deloc.

Publicul din Ucraina îl știa din diverse seriale tv și comedii romantice, în care Zelenski interpreta roluri de personaj

fragil și nehotărât, departe de forța și hotărârea pe care le etalează ca președinte al țării.

Unul din filmele romantice în care joacă Volodimir Zelenski se numește ‘Lyubov v bolshom gorode’, tradus pentru piața din

SUA ‘No love in the city’, care a apărut în martie 2009. Ideea scenariului a fost a lui Zelenski, cel care joacă rolul lui

Igor, un rus care duce o viață tumultoasă la New York, alături de alți doi amici.

Filmul în care apar Volodimir Zelenski și gemenele Indiggo a avut încasări de peste 11 milioane dolari

„Trei expatriați ruși iubesc viața și seduc femeile din New York până când se întâlnesc cu Sfântul Valentin, care este

deghizat. Acesta îi blesteamă să rămână impotenți până când învață ce este dragostea adevărată. Fără dragoste-fără sex’, se scrie în prezentarea filmului, de pe site-ul imdb.com.

Conform FANATIK, ‘No love in the city’ a avut un buget de 3,5 milioane dolari, iar încasările totale au fost de 11,5

milioane dolari, ceea ce înseamnă că filmul a făcut un profit de 8 milioane de dolari, pelicula fiind populară mai ales în Ucraina și Rusia.

Printre fetele pe care personajul interpretat de Volodimir Zelenski le întâlnește la New York se numără și gemenele ‘Blyzniaska 1′ și „Blyzniaska 2’, ale căror roluri sunt jucate de româncele Gabriela și Mihaela Modorcea.

La un moment dat, gemenele flirtează cu personajul jucat de Zelenski la o sală de fitness, având și alte apariții în film.

Ele au primit oferta de la compania producătoare a filmului și au apărut astfel pe afiș alături de actori ucraineni, ruși și finlandezi. În ‘No love in the city’ se vorbește în rusă și engleză, iar filmările au avut loc la New York.

Filmul a avut succes, astfel că producătorii au decis că e nevoie de o a doua parte, ‘No love in the city 2’, în care gemenele nu au mai apărut.