Poveștile oamenilor care și-au găsit părinții pe Google Street View, la mulți ani după ce aceștia au decedat

O femeie pe nume Paula Sullivan s-a hotărât, după ce a dat un tweet viral al unei fete care și-a găsit bunica pe Google Street View în ianuarie 2020, să își caute tatăl folosind aceeași metodă.

Paula, în vârstă din 23 de ani, povestește că după mai mult timp de „cercetări” în aplicația Google a reușit să îl vădă pe tatăl său.

„Am văzut replicile și atenția pe care le-a primit postarea, așa că am hotărât să încerc și eu. M-am tot jucat cu unghiurile din Street View și, până la urmă, l-am găsit pe tata plimbându-se prin fața casei”, a zis tânăra din Florida, Statele Unitele.

Ea și-a pierdut tatăl în mod neașteptat. „A fost un moment frumos și amar. M-a bucurat, dar m-a și emoționat teribil. Au trecut patru ani de când a murit tatăl Paulei și fotografia pe care ea a găsit-o pe Street View i s-a părut un mod emoționant de a-l comemora. „I-am făcut screenshot și o voi păstra pentru totdeauna”, a mai spus Paula, citată de Vice.

Și David Fulton, 55 de ani, și-a găsit tatăl imortalizat pe Google Street View tot la patru ani de la moartea acestuia.

„Provin dintr-un orășel obscur din Idaho, numit Coeur d’Alene, așa că m-am uitat pe Street View doar din curiozitate. Și atunci l-am văzut cum stătea în fața casei”, a zis el, potrivit aceleași surse.