Povestea lui Beni, băiatul de suflet al lui Culiță Sterp și al familiei sale. Adolescentul a fost greu încercat de soartă

Familia Sterp se bucură de prosperitate pe plan financiar, însă nu au uitat niciodată să fie uniți și să împartă bunătatea în jurul lor.

În urmă cu doi ani l-au luat în grija lor pe Beni, un tânăr greu încercat de soartă și muncitor.

Acesta locuiește în prezent alături de mama Geta, care i-a oferit ceea ce părinții săi nu i-au putut da niciodată: dragostea.

Povestea lui Beni, băiatul de suflet al lui Culiță Sterp și al familiei sale. Adolescentul a fost greu încercat de soartă
Pentru Beni, suferința a început pe când avea doar 4 ani. Din cauza condiției materiale modeste pe care o aveau, părinții săi au fost nevoiți să-l lase în grija statului. Copilăria lui a fost marcată de lipsuri și de absența celor care trebuiau să-l ocrotească, iar el a învățat de mic ce este singurătatea și munca.

În ciuda faptului că dragostea a existat în doze reduse în viața sa, Beni și-a dorit să-și depășească pe cât posibil condiția. A lucrat de mic, chiar dacă asta a însemnat să lipsească de la școală și să rămână repetent de două ori, dar nu a apucat-o niciodată pe un drum greșit. Și-a dorit să-și câștige propriul drum în viață, iar divinitatea i-a scos în cale o familie iubitoare: pe mama Geta și frații Sterp.

Beni a ajuns în familia Sterp după ce aceștia i-au oferit șansa să lucreze pentru ei. S-a ocupat de oi, apoi și-a câștigat locul în inimile lor. Culiță Sterp și frații lui au prins imediat drag de adolescent, așa că au decis să-i ia sub aripa lor protectoare. În urmă cu doi ani i-au oferit șansa la o viață mai bună și l-au luat să locuiască alături de mama Geta, iar el a putut pentru prima oară să se ocupe de educația sa și să nu ducă grija zilei de mâine.