POVESTEA FOTBALISTULUI ROMÂN, CARE A DECIS SĂ ADOPTE PATRU COPII PĂRĂSIȚI DE MAMĂ! IATĂ DE CE..

Mijlocasul dinamovist Sergiu Hanca ”a adoptat” patru copilasi parasiti de mama dintr-un sat ialomitean, le-a ridicat o casa si le-a utilat-o cu cele de trebuinta, dorind sa se ocupe si de educatia lor

Omul este masura tuturor lucrurilor. Un intelept grec, Protagoras, a spus-o acum multi, multi ani.

Omul este si masura tuturor faptelor pe care le intreprinde pentru cei din jur. Mai ales la ananghie, relateaza fabricatinromania.info.

Sergiu si Andreea Hanca au decis sa “adopte”, practic, o familie dintr-un sat uitat de vremuri, dinamovistul oferindu-le o locuinta decenta celor patru copii si posibilitatea de a-si schimba in bine destinul.

Alta lume aproape de Bucuresti

Satul Condeesti, comuna Barcanesti, judetul Ialomita. La aproximativ 50 de kilometri de Capitala, mergand spre Urziceni,

doar ca faci la dreapta in dreptul Boranestiului si mergi cam zece minute cu masina. Treci de un conac semiparasit apartinand candva boierului Chiroiu.

Satenii, calare pe cai, cu biciul in mana, imbracati mai mult sau mai putin in port popular, te mai opresc, “taxa de Sarbatori”, sa le dai cativa banuti si sa bei o gura de vin la trecerea intre ani.

Barbatii aghesmuiti bine de licoarea de culoare rosu pamantiu isi scot caciulile si dau binete, in romana si-n romani, preotului Nicolae Ganga.

Barbatul de 37 de ani este si preot misionar, si director la scoala din comuna Barcanesti. Si duhovnicul mijlocasului dinamovist. Prin el, Sergiu a aflat de cazul familiei Velicu.