Povestea femeii care are la 21 de ani 24 de copii. De câte bone are nevoie să aibă grijă de ei

Kristina Ozturk, soția unui milionar rus, are, la doar 24 de ani, 21 de copii, făcuți în doar un an cu ajutorul unor mame surogat, cu soțul ei care are 54 de ani.

Tânăra de 24 de ani are deja 21 de copii și nu vrea să se oprească. Ea spune că își dorește să ajungă la 105 de urmași

biologici. Și-a întâlnit soțul, Galip Ozturk pe când călătorea în Georgia. Atunci au stabilit că își doresc o familie cât mai numeroasă.

Povestea femeii care are la 21 de ani 24 de copiii. Cum i-a venit această idee

Se pare că, cei doi își doreau inițial să facă câte un copil în fiecare an, dar, medical vorbind, Kristina nu avea sistemul reproducător pregătit pentru asta.

Fiecare din sarcinile cu mame surogat i-a costat pe cei doi în jur de 10.000 de euro pentru fiecare. Copilul născut este

automat al celor careu au oferit materialul genetic, mamele surogat nu au niciun drept asupra lui, și toate primesc consiliere și semnează documente înainte de a rămâne însărcinate, scrie qbebe.

Femeile alese trecuseră deja printr-o sarcină și aveau un istoric medical curat și un stil de viață sănătos. Mamele surogat nu au contact direct cu părinții.

„Nu cunoaștem personal mamele surogat pentru a evita probleme ce pot să apară după naștere. Comunicarea are loc numai prin

agenție, noi monitorizând doar indicatorii de sănătate și organizând dieta lor. Am dat naștere numai fiicei mele, Vika, acum 6 ani. Toți ceilalți copiii sunt prin mame surogat”, spune Kristina.

Cum este viața cu 21 de copii

Tânăra mamă a dat și mai multe detalii despre cum este viața alături de 21 de copii. Ea spune că este foarte fericită de când îi are și își dorește mult mai mulți.

„Sunt alături de copiii mei toată ziua, făcând lucruri pe care toate mamele le fac. Pot să vă spun că zilele mele nu sunt deloc plictisitoare. Fiecare zi este diferită, de la stabilirea programului angajaților, la cumpărături pentru familie.

Am fost întrebată de multe ori cum reușesc să petrec timp cu fiecare copil în parte. Îmi fac timp, am o legătură specială cu fiecare dintre copii. Și îmi doresc ca fiecare părinte să petreacă timp cu copilul lui, este cel mai important lucru în viață ”, spune ea pentru Fabulous.

Iată lista cu cei 21 de copii

Kristina mai are o fiică dintr-o căsnicie anterioară și locuiește cu soțul ei într-o vilă cu trei etaje. Primul copil, Mustafa, s-a născut în 10 martie 2020, iar mezinul familiei are numai 3 luni. Iată ce vârste și ce nume poartă copiii Kristinei cu Galip:

Mustafa, 19 luni;
Mariam, 18 luni;
Ayrin, 18 luni;
Alisa, 18 luni;
Hasan, 17 luni;
Judi, 17 luni;
Harper, 16 luni;
Teresa, 16 luni;
Huseyin, luni;
Anna, 15 luni;
Isabella, 15 luni;
Ismail, 14 luni;
Mehmet, 14 luni;
Ahmet, 14 luni;
Ali, 13 luni;
Kristina, 13 luni;
Sara, 12 luni;
Lokman, 12 luni;
Galip, 11 luni;
Olivia, 9 luni;
Judy, 3 luni.