Povestea cutremurătoare a Alexandrei, fata care l-a ucis pe violatorul său. Minora fugise de acasă, iar tatăl ar fi abuzat-o pe sora ei mai mare

Alexandra, minora de 16 ani din Piatra Neamț care l-a ucis pe Lucian, violatorul ei, are o povestea de-a dreptul cutremurătoare. Tânăra nu a avut deloc un trai decent, iar ea a fost nevoită să plece de acasă în căutarea unui loc de muncă. Acolo l-a descoperit și pe cel căruia i-a luat viața.

Tânăra de 16 ani care l-a ucis pe Lucian în urmă cu două zile are o poveste de viață de-a dreptul impresionantă, asta pentru că tânăra provine dintr-o familie din Dochia, județul Neamț, dar în care nu a fost niciodată liniștită.

Aceasta mai are un frate de 12 ani, dar și o soră mai mare care acum se află la casa ei, dar care l-a acuzat pe tatăl lor că ar fi fost abuzată, însă dosarul în acest sens a fost clasat.

Potrivit Evz.ro, Alexandra a abandonat școala în clasa a șaptea și muncea cu ziua ca și părinții ei. Sătuală să mai stea în sat și să se descurce cu greu, aceasta a plecat de acasă în urmă cu puțină vreme, însă s-a întors, dar în urmă cu doar câteva zile a plecat la o verișoară din nou.

Ea a început să caute anunțuri online pentru locuri de muncă și astfel l-a găsit pe Lucian, bărbatul de 41 de ani din Brașov, dar care avea un apartament cu chirie în Piatra Neamț.

Lucrurile nu au fost atât de simple, asta deoarece bărbatul a încercat să abuzeze de minoră, însă în timp ce se afla închisă în apartementul său unde era ținută captivă, Alexandra a luat un cuțit și l-a omorât.

A sunat la poliție și a anunțat crima
Alexandra a fost cea care a alertat poliția cu privire la crima pe care a comis-o, ea spunând că a fost sechestrată de bărbat în apartamentul său, dar de care nu știa prea multe detalii.

Oamenii legii au găsit-o după o oră și jumătate în stare de șoc lângă cadavrul lui Lucian, asta după ce inițial au greșit adresa și au dat buzna peste un bărbat care a trăit o sperietură soră cu moartea atunci când s-a trezit cu mascații peste el.