Povestea acestor gemene siameze a uluit o lume întreagă.

Cele mai cunoscute gemene siameze din lume, Abby şi Brittany Hensel s-au născut la 7 martie 1990, în Minnesota, Statele Unite.

Viaţa lor a devenit o poveste foarte populară chiar şi peste ocean. Chiar dacă au 31 de ani, ele au rămas la fel de prietenoase, pline de viaţă şi au bifat mai multe realizări.

Gemenele au absolvit Universitatea Bethel şi au început o carieră ca profesoare de matematică la o şcoală primară. Singurul dezavantaj este că primesc doar un salariu, deşi la finalul studiilor au obţinut două diplome. De asemenea, de ceva timp ele se bucura de condus. Gemenele au reuşit fără mari probleme să obţinută permisul de conducere. Abby este răspunzătoare de pedale, iar Brittany de restul.

Deşi s-au născut unite, nimic nu le-a împiedicat să ducă o viaţă normală şi împlinită. Părinţii le-au încurajat să facă sport şi să socializeze cu oamenii. Aşa au reuşit să-şi facă mulţi prieteni.

De la o vârstă fragedă, Abby şi Brittany au participat la diverse reality show-uri, unde îşi povesteau activităţile de zi cu zi. Fetele au avut propria emisiune la postul TLC.