Polițistul a crezut că a găsit o mașină abandonată, dar când s-a apropiat de ea și a văzut ce era pe bancheta din spate, a început să țipe și și-a sunat colegii! Iată ce a văzut:

Polițistul a crezut că a găsit o mașină abandonată, dar când s-a apropiat de ea și a văzut ce era pe bancheta din spate, a început să țipe și și-a sunat colegii!
Sunt atât de multe lucruri pe care le luăm de bune, cum ar fi faptul că avem ce mânca, apă, sau chiar un acoperiș deasupra capului sau un pat.
Pe la ora 2:30 dimineața un ofițer de poliție a dat peste o mașină care părea părăsită.
În momentul în care s-a apropiat a văzut că pe scaunele din față ale mașinii erau doi adulți care dormeau, dar după ce s-a uitat mai atent a observat și doi copii mici care dormeau pe bancheta din spate.
Părinții au spus poliției că nu au casă, că trăiesc în mașină fiindcă nu au unde altundeva să meargă.
Polițiștii au fost pur și simplu emoționați de acest caz, locotenentul Roderick a declarat:
,,Noul nostru coleg, cel care i-a găsit, și-a luat asupra lui responsabilitatea de a face un aranjament pentru ei, fiindcă nu aveau unde să stea și era frig seara afară”.
Acel ofițer era Leonardo Almeida, acesta absolvise recent Academia de Poliție și după ce i-a văzut pe
acești oameni sărmani, a știut că trebuie să facă ceva pentru a-i ajuta, așa că a sfârșit prin a suna la un hotel local pentru a întreba dacă mai există vreo cameră disponibilă.
În seara aceea Almeida a plătit 290 de dolari cu mult drag și voie bună, fără să se gândească de două ori. Mult respect pentru acest polițist, nu mulți în locul lui ar fi făcut la fel!