Polițiști locali din Galați, luați la palme și umiliți de un scandalagiu. ”Uite aici: pam, pam, pam și-am plecat!”

Mai multe bancuri cu polițiști au fost transpuse joi seară în viața reală, într-o intervenție a polițiștilor locali din Galați.

Un individ pus pe scandal a fost filmat în timp ce îl lovește peste mâini în repetate rânduri pe un agent.

Apoi râde de polițiști, îi ironizează și fuge. Nici colegii care au venit în sprijinul agenților nu s-au descurcat mai bine. Comandantul Poliției Locale din Galați spune însă că oamenii lui au acționat prudent, special ca situația să nu escaladeze.

″Și dacă fug, acuma ce faci? Ce faci? Fii atent aici: pam, pam, pam și-am plecat!”.

Așa a fugit din fața agenților de poliție locală bărbatul pe care încercau să îl legitimeze. Scena care i-a făcut pe toți trecătorii să râdă a avut însă un preambul mai puțin amuzant. Individul a făcut scandal și l-a lovit în repetate rânduri pe agentul care încerca să îl țină la distanță.

”Pe ce bază pui tu mâna pe mine? Ia mâna de pe mine! Ia mâna de pe mine că îți BIIIP un pumn de te ia dracu! Voi pe ce bază mă opriți? Vă rog frumos să vă opriți. Ce fel a ajuns poliția noastră!”.

În sprijinul celor doi agenți au venit mai mulți colegi, fără prea mult entuziasm. Îi vedem pe doi polițiști corpolenți cum aleargă în direcția opusă. Apoi își regăsesc busola, dar, în mijlocul străzii, unuia dintre ei îi cad cătușele. Aleargă cu greu câțiva metri și cătușele îi cad din nou. I le ridică de jos colegul. Comandantul îi găsește scuze.

Petrică Hahui, comandantul Poliției Locale Galați: ”Datorită unei defecțiuni la sistemul de închidere al port-cătușelor într-adevăr i-au căzut cătușele. Se mai întâmplă”.