Poliţist de Frontieră, găsit mort în casă: „Vestea cutremurătoare a venit ca un fulger si ne-a marcat pe toți”

Este doliu la Poliţia de Frontieră din Carei. Agentul șef Adrian Crețu Deac a fost găsit mort în propria locuinţă.

Vestea i-a şocat pe toţi cei care l-au cunoscut.

Poliţist de Frontieră, găsit mort în casă. Potrivit primelor informaţii Adrian Crețu Deac ar fi avut probleme cu inima, în

trecut suferind chiar şi o intervenţie chirurgicală.

Poliţist de Frontieră, găsit mort în casă

Adrian Creţu Deac a murit în urma unui stop cardio-respirator. Toţi cei care l-au cunoscut sunt şocaţi de vestea cutremurătoare. Colegii poliţistului au transmis un mesaj de condoleanţe familiei.

”Cu deosebită tristețe vă anunțăm plecarea prematură la cele veșnice a colegului nostru agent șef principal Deac Crețu

Adrian din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, Sectorul Poliției de Frontieră

Carei. Vestea cutremurătoare a venit ca un fulger si ne-a marcat pe toți cei care l-am cunoscut. Am pierdut un coleg

extraordinar, un suflet bun, profesionist și un om dedicat profesiei de polițist. Dumnezeu să-l așeze într-un loc special”, este mesajul colegilor.

Scene dramatice în județul Galați! Un polițist a fost găsit MORT în mașină

Au fost scene dramatice în Tecuci, județul Galați! Un polițist de doar 37 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator în mașina sa personală. Din păcate, el nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale ajunse la fața locului.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani se afla în afara orele de serviciu.

Pe cadavrul bărbatului nu au fost identificate urme de violenţă care să indice crimă sau sinucidere. Persoanele apropiate bărbatului susțin că omul legii nu ar fi avut nicio problemă de sănătate. În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs decesul.

Bărbatul era angajat al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, fiind ajutorul șefului de post de la Nicorești. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat aflat la volan este leșinat într-un autoturism, în centrul municipiului Tecuci. La fața locului a fost trimis un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care a început manevrele se resuscitare. Din nefericire, agentul de poliție a decedat.

Acesta era tatăl a doi copii minori.