Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Nea Marin și-a pierdut complet vocea. Cum a comunicat cu vedetele

Singurii care au râs de el, au făcu glume pe seama lui și s-au bucurat că el nu are voce, au fost Liviu și Andrei.

Când Andrei i-a deschis lui nea Marin, Andrei a început să râdă.

“Ne-ai dat o veste foarte bună”, i-a zis Andrei lui nea Marin.

“În loc să le pară rău de mine, ei se bucură”, spunea nea Marin.

Nea Marin și-a pierdut complet vocea
“Ne-am bucurat pentru că o să avem o zi liniștită în situația în care nu mai auzim aberații și prostii ”, a spus Liviu Vârciu.

Liviu îl ațâța pe nea Marin și îl întreba dacă i-a făcut cineva injecție în limbă, iar nea Marin i-a răspuns în șoaptă. Liviu i-a spus să nu mai vorbească pentru riscă să își agraveze glasul și mai tare.

PE ACEEAȘI TEMĂ
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Vedetele au luat de la fermă un porc în autocar. Ce s-a întâmplat
“Întinde mâna! Ai vorbit!”, a zis Liviu în timp ce îl lovea la palmă cu bățul de la floare.

“Îmi venea să îi omor, îmi venea să rup paturile alea cu ei”, a zis Nea Marin.

Nea Marin a luat coada de la floare, l-a dezvelit pe Andrei și a început să îl lovească.

După ce au coborât cu toții la micul dejun, Larisa a citit ce urma să se întâmple asta. Urma să plece cu toții la Mediaș, la singura fabric de remy din țară. Vedetele trebuiau să îi invite pe cei de la fabrică la târgul pe care urmau să îl organizeze împreună.

De asemenea, de la fabrica de remy vedetele aveau să facă rost de lemne și rumeguș pentru Ana, localinica pe care o ajutaseră și în ziua precedentă.

Pentru că Liviu și Andrei nu erau încă gata, vedetele au deci să plece fără ei și Larisa le-a lăsat un bilet la micul dejun.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin
Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.