Planta care aduce bogăția. Toată lumea trebuie să o țină în baie, dacă vrea să descopere succesul în viață

Cu toții ne dorim să avem o situație financiară bună, dar cu toate eforturile, parcă ghinionul se ține scai de noi.

Există o mulțime de trucuri prin care putem atrage bunăstarea, iar unul dintre cele mai eficiente presupune doar… o floare.

Este o plantă considerată miraculoasă, pe care ar trebui să o așezi în baie și despre care se spune că atrage banii si toate energiile pozitive în casa ta.

Planta care te face mai bogat

Plantele sunt o modalitate perfectă pentru a amenaja casa și a-i da un aer fresh, dar se pare că scopul lor este mai mult decât ornamental. De cele mai multe ori le așezăm în sufragerie, hol, balcon sau dormitor, dar se pare că fac cu adevărat minuni dacă stau… în baie.

Se spune că există o floare-minune, care atrage prosperitatea și norocul.

Aceasta se numește Monstera Deliciosa și ar fi preferata bogaților, care se asigură că este mereu verde și în stare bună. Este o plantă tropicală, care iubește umiditatea și crește cel mai bine în baie, la lumină.

Chiar și cei care nu cred în energiile unei plante sevor convinge că are cu adevărat puteri magice, după ce o vor ține o perioadă de timp în casa lor.

Dacă nu ai geam în baie, nu este o problemă, poți așeza ghiveciul cu Monstera pe balcon sau o altă încăpere luminoasă, deși indicat este să optezi pentru această zonă a casei tale, unde s-ar afla cele mai puternice energii.

Plante care atrag banii la tine

Castanul Guiana sau castanul Malabar este cunoscut drept arborele banilor și, cum numele îl recomandă, este unul dintre cei mai buni parteneri ai omului.

Este foarte ușor de îngrijit, pentru că nu necesită prea multă lumină și se descurcă bine la temperaturi moderate.

O altă plantă care nu ar trebui să lipsească din casa ta este bambusul, care se găsește la orice magazin, chiar și la un supermarket.

În multe țări asiatice se crede că bambusul norocos aduce noroc și bani acasă, motiv pentru care se regăsește în locuințele multora. Creșterea și îngrijirea acestei dracaene este ușoară.

Nu uita, însă, că are nevoie mereu de apă și trebuie chiar să stea tot timpul umedă.