Pierdere Imensă Pentru Presa Din România. S-A Stins Vocea De Aur A ”Teleenciclopediei”

Pierdere imensă pentru presa din România. Una dintre cele mai mari și mai apreciate jurnaliste a murit la vârsta de 87 de ani.

Mariana Zaharescu, una dintre marile voci ale emisiunii Teleenciclopedia s-a stins din viață.

Vestea tristă a morții Marianei Zaharescu a fost făcută publică de postul național, care a transmis un mesaj emoționant după decesul acesteia. „Suntem mai săraci.

Doamna Mariana Zaharescu, una dintre vocile „Teleenciclopediei“, a plecat dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace“, a precizat postul național.

Mariana Zaharescu, numită Vocea de Aur
Mariana Zaharescu a fost una dintre comentatorii care s-au remarcat, de-a lungul anilor, în cadrul emisiunii Teleenciclopedia. Vocea sa inconfundabilă a făcut-o, de fiecare dată, să intre la suflet oamenilor. Mariana Zaharescu a lucrat în Radio și datorită vocii sale remarcabile a fost propulsată alături de celelalte nume grele să comenteze imaginile prezentate în celebra emisiune Teleenciclopedia.

„Am participat la concurs si l-am câştigat. Cred că am fost aleasă datorită tinereţii mele şi a vocii pe care o am. Nu o luaţi ca pe o lipsă de modestie, însă am fost numită Vocea de aur“, spunea Mariana Zaharescu, potrivit Jurnalul.ro.