Piedone le trimite un mesaj, din spatele gratiilor, locuitorilor sectorului 5:

Primarul arestat al sectorului 5, Cristian Popescu-Piedone, a transmis un nou mesaj din spatele

gratiilor, de data aceasta adresat locuitorilor sectorului pe care l-a condus timp de aproape doi ani, cărora le declară că îi este dor de ei.

De asemenea, Piedone îi îndeamnă pe locuitorii sectorului 5 să aibă încredere în fiul său Vlad şi să-l

voteze pentru a prelua frâiele administraţiei locale, pentru că este un tânăr resposabil, familist şi crescut în spiritul valorilor insiflate de tatăl său.

„Scrisoare pentru oamenii calzi și buni din Sectorul 5, Vă port în suflet, clipă de clipă. Mi-e dor de VOI… Mi-e dor de clătitele și de gogoșile pufoase pe care prietenele mele din cartiere mi le ofereau în fața blocurilor…

Mi-e dor de discuțiile noastre… Mi-e foarte dor… Dar calendarul își vede de ale sale și cerne. Și timp și zile și viață… Cu voia lui Dumnezeu și cu dragostea voastră, poate ne vom revedea mai curând decât speră orcii.

Până atunci, vă doresc sănătate și belsug în case! Aveți grijă de voi pentru că sunteți minunați! Și să nu vă fie teamă pentru planurile noastre toate! Nu vor putea fi spulberate de orci!

Discut mai mereu cu fiul meu Vlad ! El, tânărul și bunul meu Vlad, a rămas stâlpul familiei noastre! Are 32 de ani. E copt, pentru că s-a copt lângă mine! Aşa că știe exact ce mi-am dorit pentru

comunitatea noastră! Și cu sprijinul VOSTRU, Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5!

Orcii nu vor mai pune ghearele murdare pe această bucată de țară! De doi ani, aici în 5 decide doar

comunitatea, iar banul public se cheltuie exclusiv pentru nevoile comunității! Pentru orci… nu mai sunt bani publici de supt!”, este mesajul postat de Piedone.

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, s-a predat, joi, la Secţia de Poliţie din Bragadiru, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Potrivit deciziei instanţei, Piedone a fost condamnat la patru ani închisoare pentru o infracţiune de abuz în serviciu, în legătură cu autorizaţia emisă de Primărie pentru clubul Colectiv şi achitat pentru altă infracţiune de abuz în serviciu.