PETRICĂ MÂŢU STOIAN ŞI-A PRESIMŢIT MOARTEA! CUTREMURĂTOR CE A FĂCUT CU PUȚIN TIMP ÎNAINTE DE TRAGEDIE:

Este vestea tristă a serii: interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani.

Bărbatul se afla internat în spital, iar în urma unui șoc septic, a murit.

Cântărețul și-ar fi presimțit moartea, căci în urmă cu o săptămână a fost la cimitir și și-a pregătit locul de veci.

Potrivit postării paginii oficiale de Facebook ”Electrecord”, interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian și-ar fi presimțit moartea. Săptămâna trecută, bărbatul a mers la cimitir unde și-a pregătit locul de veci până la cel mai mic detaliu. Moderatorii paginii au adăugat, lângă text, o imagine cu locul de veci al artistului.

”Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook ”Electrecord”.

De ce boală suferea Petrică Mâțu Stoian

În cursul acestei zile, cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost internat în spital, după ce a acuzat stări de rău. Artistul a fost internat pe secția ATI, iar în cursul acestei seri s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Potrivit medicilor, bărbatul suferea de bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică.