Petrică Cercel, internat de urgență la spital după ce s-a infectat cu coronavirus!

Iată care este starea de sănătate a celebrului manelist, după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Petrică Cercel, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști din România, trece prin clipe de groază. Acesta a fost testat pozitiv cu coronavirus, însă a refuzat în primă fază să meargă la spital, crezând că totul va trece dacă va sta și se va trata în casă.

Totuși, se pare că virusul a devenit din ce în ce mai agresiv, iar din cauza celorlalte probleme de sănătate pe care artistul le mai are, starea sa de sănătate a început să se agraveze. Imediat cum și-a dat seama că nu se poate însănătoși la domiciliu, Petrică Cercel a chemat ambulanța pentru a-l transporta la spital!

Fiul său, Ionuț Cercel, a făcut în urmă cu câteva momente anunțul pe rețelele de socializare.

El îi îndeamnă pe cunoscuți, dar și pe fani să se roage pentru ca tatăl lui să scape cu viață. Mai multe nume grele din industria muzicală i-au transmis mesaje de încurajare.

Petrică Cercel, momente complite! Artistul s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a ajuns la spital

În aceste momente, Petrică Cercel este internat într-o unitate medicală din Capitală, unde, potrivit informațiilor spynews.ro, medicii l-ar fi intubat și fac tot ce le stă în putință pentru a-l stabiliza.

Fiul său, Ionuț Cercel, a făcut anunțul despre starea de sănătate a manelistului prin intermediul rețelelor de socializare.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel postat pe Facebook.

Mesajele de încurajare de la artiști

Imediat după ce fiul manelistului a dezvăluit că tatăl său s-a infectat cu coronavirus, mai mulți colegi de breaslă de-ai lui Petrică Cercel i-au transmis mesaje de însănătoșire lu de încurajare.

Bogdan de la Ploiești: „Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”

Minodora: „Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!”,

Bobo Pastramă: „Multă sănătate!”

Eduard de la Roma: „Dumnezeu să-i da sănătate și vindecare la tăicuțul tău, un om bun și cu suflet. Rugăciunile să facă minuni, fratele meu Ionuț. Amin!”.