Petrică Cercel este condus astăzi pe ultimul drum. Sicriul marelui manelist, îmbrăcat în flori albe

Update: Marele manelist Petrică Cercel este condus astăzi pe ultimul drum.

De când familia a aflat vestea tragică, nu își mai poate reveni din șoc și plâng neîncetat.

Nimeni nu a făcut vreo declarație până acum, pentru că nu se simt în stare să vorbească despre așa ceva și vor să își plângă în liniște tatăl și soțul.

Astăzi manelistul va fi înmormântat, iar el urmează să-și doarmă somnul de veci la cimitirul Ghencea din Capitală, iar la capela de acolo se află în acest moment, unde oamenii vin să își ia rămas-bun. La tristul eveniment vor participa familia, apropiații, prietenii și sute de persoane care l-au cunoscut și apreciat pentru talentul său.

La geamul casei, copiii artistului au pus câteva tablouri cu tatăl lor și la fel și la capelă. Oamenii era foarte tăcuți și, chiar dacă tristețea era mare, nimeni nu scotea niciun sunet și toată lumea suferea în tăcere.

Petrică Cercel a fost unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară. Interpretul de muzică lăutărească a plecat din această lume înainte de vreme și a lăsat mare durere în urma lui. Apropiații se pregătesc acum de înmormântare și au oferit mai multe informații despre regulile care vor trebui respectate la tragicul eveniment.

Jale la căpătâiul lui Petrică Cercel
Update: Sicriul cu trupul fără viață al lui Petrică Cercel a ajuns la cimitirul Ghencea din București în urmă cu puțin timp, acolo unde va fi înmormântat mâine. Acesta a fost condus acolo de membrii familiei care erau răpuși de durere și nu mai aveau glas să-și plângă tatăl.

Ionuț Cercel își striga disperat tatăl care a plecat mult prea devreme, conform celor de la Spynews care au surprins și imagini de la fața locului. Deși știe că nimic nu îl mai poate întoarce, își plânge tatăl cu toată puterea.