Peripeții în a doua zi de Paște pentru Smiley și Gina Pistol. Ce s-a întâmplat în timp ce aflau la plimbare cu micuța Josephine

Peripeții în a doua zi de Paște pentru Smiley și Gina Pistol.

Cei doi au ținut să împărtășească problema cu fanii din mediul online, cărora le-au recunoscut că s-au rătăcit în pădure, totul în timp ce se aflau la plimbare.

Gina Pistol și Smiley au petrecut primul Paște în calitate de părinți, iar cei doi au dorit să profite din plin de aceste momente. Așa că, împreuna cu Josephine au ieșit la plimbare în natură, mai exact în pădure. Însă peripețiile nu au lipstit și cei trei s-au rătăcit.

Artistul este cel care a postat pe contul său de Instagram un InstaStory din pădure, în care le cerea ajutorul fanilor, pe motiv că s-au rătăcit. Mai mult decât atât, se pare acest lucru a neliniștit-o și pe micuța lor, căci, la un moment dat, în timp ce Smiley vorbea, se auzea pe fundal plânsetul fiicei sale.
Peripeții în a doua zi de Paște pentru Smiley și Gina Pistol

”Da! Ne-am rătăcit în pădure! Să vină să ne salveze cineva”, a zis Smiley, amuzat de situație, în timp ce Gina Pistol încerca să o liniștească pe cea mică.

Smiley a postat și o fotografie alături de Gina Pistol și fiica sa, imagine însoțită de o urare cu ocazia Paștelui: ”Hristos a inviat! Dupa un weekend cu familia extinsa…astazi am iesit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei si padurea…”, a scris Smiley în descrierea pozei.