PENTRU EA A PĂRĂSIT-O ALEX CIUCU PE ALINA SORESCU

În plin divorț, Alex Ciucu a fost surprins în compania unui hairstylist.

Blondina pe care a vizitat-o la apartamentul său pare a fi chiar cea care îi face părul soției sale, Alina Sorescu.

Femeia ar putea fi cea pentru care cei doi au înaintat divorțul.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au cunoscut în anul 2008, la Cerbul de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori.

Cătălin Botezatu a fost cel care le-a făcut cunoștiință.

Un an mai târziu, a și cerut-o de soție, ca în anul 2010 să facă o nuntă de poveste. Cei doi au împreună două fiice, pe Carolina, de opt ani și pe Raisa, de șase ani.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu par să fi ajuns la capătul basmului de iubire, după ce zilele trecute ea a fost cea care a confirmat bârfele.

Vedeta a mărturisit că la începutul anului, a depus deja cererea de divorț. Cei doi sunt deja în proces.

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului”, a spus Alina Sorescu

Pozele care îl surprind pe Alex Ciucu în companiea blondinei Giorgiana au ajuns și în atenția actualei sale soții, Alina Sorescu. Diplomată din fire, a decis să nu comenteze evenimentul.

„Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar! Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu.