Pensia mizeră din care trăiește Mitică Popescu. Suma din care e obligat să se întrețină marele actor

ragic, dar adevărat! Actorul Mitică Popescu a ajuns la sapă de lemn! Cunoscutul artist primește o indemnizație de la stat de tot râsul. Asta este răsplata pentru 50 ani de muncă în domeniul artistic.

Mitică Popescu trăiește cu 500 lei pe lună

Viața cunoscutului actor e tare grea. Mitică Popescu trece printr-o perioadă nefastă, din punct de vedere financiar. Pe scurt, actorul stă prost cu banii. De ce? Se pare că maestrul primește o pensie lunară de numai 1300 lei, după 50 ani de carieră în domeniul artistic.

Din nefericire, ca pe mulți alți români, pandemia l-a afectat din punct de vedere al banilor. Acesta a dus lipsă de spectacole și este în continuare nevoit să trăiască din pensia sa de doar 1.300 de lei.

Dacă scădem aproximativ 700 de lei din banii pentru utilități, întreținere și medicamente, marelui actor îi mai rămân 500 de lei pentru alimente și alte lucruri, bani care înainte erau consumați pe țigări, un viciun pe care maestrul Mitică Popescu îl avea.

La 83 ani, Mitică Popescu e încă în putere
Film, teatru, TV, acolo sunt locurile în care Mitică Popescu se simte ca acasă. Din 1973 și până în prezent, actorul s-a făcut remarcat în roluri de excepție, în producții precum „De ce se trag clopotele, Mitică?” (1981), „Moromeții” (1987) și multe altele.

Nici coronavirusul nu l-a învins!
Românul face haz de necaz, chiar și în vreme de pandemie! Maestrul comediei în vârstă de 83 de ani nu a renunțat la emisiunea care l-a consacrat în rândul generațiilor trecute și nu numai.