Pedeapsa primită de tatăl care și-a ucis fiica de 8 ani, după ce a pozat-o.

William „Bill” Billingham a fost găsit vinovat de uciderea fiicei sale în vârstă de 8 ani, pe data de 20 ianuarie a acestui an.

În urma anchetei, nu doar că i-a fost confirmată vina, dar s-a descoperit și motivul tulburător al crimei care a șocat o țară întreagă.

William „Bill” Billingham a fost găsit vinovat de uciderea fiicei sale în vârstă de 8 ani, pe data de 20 ianuarie a acestui an. În urma anchetei, nu doar că i-a fost confirmată vina, dar s-a descoperit și motivul tulburător al crimei care a șocat o țară întreagă.

Conform anchetatorilor, Bill Billingham și-a înjunghiat fiica de opt ani, după ce fosta lui soție a început o relație cu o altă femeie. Înainte de ruptura mentală care a dus la crimă, bărbatul îi trimisese fostei partenere mai multe mesaje revoltătoare, dar și poze în care purta lenjeria intimă a acesteia.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a înjunghiat-o pe Mylee Billingham în piept, în urma unui episod violent de gelozie, informează Mirror. Tracey Billingham, fosta soție și mama micuței, a privit totul cu groază.

În urma procesului, Bill Billingham a fost condamnat la închisoare pe viață și va petrece 27 de ani în spatele gratiilor.