Pe el îl știi de la televizor, dar uite cum arată fiica lui Bursucu.

Fiica lui Bursucu a împlinit 3 ani și este o fetiță foarte frumoasă.

Moderatorul tv este foarte mândru de copilă și, deși nu vorbește des despre familia lui, când o face i se înseninează chipul.

Luna aceasta, micuța Anais a împlinit trei ani și tatăl ei a postat pe Instagram trei poze cu ea, lângă care a scris câteva rânduri foarte emoționante. Bursucu este topit după fetița lui despre care spune că este frumoasă, deșteaptă și fericită.

Cum arată fiica lui Bursucu de la Kanal D
Anais este de o frumusețe rară. Are fața rotundă, ochii mari, gene lungi, sprâncene negre și părul șaten. Fetița este foarte expresivă și Bursucu spune că este și foarte deșteaptă.

Iată ce mesaj a postat acesta în ziua în care fata lui a împlinit 3 anișori. Postarea a adunat peste 15.000 de aprecieri. Fanii l-au felicitat pe moderatorul tv și i-au urat sănătate și noroc fetiței lui.

De când ai apărut în viața mea, am învățat ce înseamnă IUBIREA, FERICIREA și RĂBDAREA! N-am crezut vreodată că voi avea o fată atât de FRUMOASĂ, DEȘTEAPTĂ și FERICITĂ! Te așteptam de mult și-ai apărut când trebuia,
Cu ochi mari, frumoși și un zâmbet minunat. Vreau să știi că n-am să uit niciodată prima noastră întâlnire, primul zâmbet, prima ta încercare de a sta în picioare, primul tău cuvânt rostit vreodată!, a scris Bursucu pe Instagram.