Pe cine au ales Gina Pistol și Smiley să le boteze fetița. Este un cuplu din Timișoara

Gina și Smiley își doresc ca botezul fetiței lor să fie organizat într-un mod restrâns, doar cu familia și prietenii apropiați, fără o ceremonie fastuoasă. Cei doi proaspăt părinți își doresc intimitate și fac tot posibilul să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor.

Cine o va boteza pe Josephine, fetița Ginei și a lui Smiley

Fără mare tam-tam. Așa se anunță a fi botezul micuței Josephine care, cel mai probabil, va avea loc în perioada următoare. Gina și Smiley sunt secretoși la acest capitol și spun că nu va fi vorba despre o petrecere cu mare fast.

Micuța Josephine va fi botezată de către prietena Ginei și soțul ei. Cei doi locuiesc în Timișoara și sunt foarte apropiați de familia Gina-Smiley.

Marele eveniment ar urma să aibă loc anul acesta, iar Gina a precizat că o interesează creștinarea fetiței în biserică, și nu pune prea mare preț pe petrecerea de după.

Nu am stabilit o dată exactă, dar în viitorul apropiat vrem să ne botezăm fetița. Ne dorim un eveniment restrâns, ne dorim să fim alături de familie și prieteni apropiați. Noi ținem foarte mult la intimitate. Nu planificăm o petrecere fastuoasă, ci o reuniune restrânsă, în funcție de ce va permite legea la momentul respectiv. Nașii fețitei vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi, a spus Gina pentru a1.ro.

Smiley – un tătic fericit și implicat
Smiley este un tătic implicat în viața micuței Josephine. Se ocupă de băița ei, o schimbă și îi este un sprijin real Ginei. Cei doi își țin relația, și acum și fetița, departe de ochii lumii. Chiar dacă ambii fac parte din viața publică și apar la TV, când vine vorba de familia lor, țin foarte mult la intimitate.

Pentru rolul de mamă, de care este foarte încântată, Gina a renunțat la două mari proiecte de televiziune: Chefi la cuțite și Asia Express. În locul ei a venit Irina Fodor, care a încheiat deja sezonul 9 de filmări la show-ul culinar, iar acum este plecată la filmările pentru Asia Expres.