Papa Francisc are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu suveranul pontif

Papa Francisc are probleme de sănătate. Suveranul pontif se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Papa Francisc și-a anulat toate activitățile în care era implicat. Acesta vrea să meargă la spital pentru a face o serie de investigații.

Papa Francisc are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu suveranul pontif
Papa Francisc s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului. Deși le-a tratat și a fost internat în spital, se pare acestea nu au trecut definitiv. Recent, Suveranul Pontif a

anunțat că și-a suspendat toate activitățile pentru a merge la spital și a face un consult medical. Conform primelor informații apărute, suveranul pontif în vârstă de 85 de ani suferă de sciatică la piciorul drept, iar zilele acesta s-a confruntat cu o mare durere. Persoanele din jurul lui au observat că starea lui este una favorabilă, deoaree cea mai mare parte a discursului din duminica Paștelui a fost citit de la balconul bazilicii Sfântul Petru stând pe scaun.

În luna iunie a acestui an, Papa Francisc a programat o întâlnire cu Patriarhul ortodox rus, dar aceasta a fost și ea anulată. Chiar dacă mai sunt câteva luni bune până atunci, suveranul pontif a luat această decizie din cauza problemelor sale de sănătate. Anul trecut, Papa Francisc a ajuns de urgență

pe mâinle medicilor, fiind transferat imediat în sala de operații din cauza stenozei. După operație, Papa Francisc și-a revenit repede, dar de atunci se confruntă cu dureri din cauza sciaticii. Papa Francisc a spus, într-un interviun pentru ziarul argentinian La Nacion că planurile de întâlnire au fost suspendate deoarece diplomații de la Vatican sunt de părere că o astfel de întâlnire ar putea crea confuzie în aceaste momente.

Papa Francisc își serbează onomastica la Sfântul Gheorghe
În Duminica Paștelui, Papa Francisc a citit mare parte a discursului său de la balconul bazilicii Sfântul Petru stând pe scaun. De asemena, în acea zi a participat la slujba Vigiliei Pascale, fără să participe la oficierea acesteia. Sâmbătă, 23 aprilie, este celebrat Sfântul Gheorghe, o zi mare de sărbătoare la Vatican. Suveranul Pontif își serbează onomastica. Papa Francisc s-a născut ca Jorge Mario Bergoglio și a adoptat numele papal Francisc atunci când a fost ales, în 2013.