Ovidiu Ioanițoaia a suferit un atac vascular cerebral! Jurnalistul și-a revenit și starea este stabilă: “Am trecut printr-un moment greu!”. Exclusiv

Ovidiu Ioanițoaia a suferit un atac vascular cerebral în timp ce se afla la Balchic. Din fericire, jurnalistul și-a revenit, poate comunica și a dat o declarație în exclusivitate pentru FANATIK.

Ovidiu Ioanițoaia a trecut prin momente grele în noaptea de sâmbătă spre duminică. Jurnalistul a suferit un atac vascular cerebral în timp ce se afla în stațiunea bulgară Balcic.

Ovidiu Ioanițoaia a suferit un atac vascular cerebral! Prima reacție a jurnalistului
Din fericire a fost o formă ușoară, iar directorul Gazetei Sporturilor și-a revenit, vorbește foarte bine și singura problemă este la mâna stângă. Soția lui a condus din Bulgaria până la un spital din Constanța, unde a fost internat, în jurul orei 03:00 dimineața.

Ovidiu Ioanițoaia a dat o declarație pentru FANATIK spunând că se simte bine, chiar dacă a fost un moment greu, dar că urmează să mai facă niște consultații:

“Mă simt bine, nu mai am probleme. Mâna stângă este ok. Am trecut printr-un moment greu, mi s-a confirmat că a fost AVC. O formă ușoară, a trecut, dar voi mai face niște consultațații. A condus soția și am ajuns azi-noapte la 3 la Constanța, de la Balcic”, a spus Ioanițoaia pentru FANATIK.