Operat de cancer, Cătălin Botezatu a ajuns la spital: „Mori cu zile și cu bani!”. Ce l-a revoltat

Cătălin Botezatu a trecut recent printr-un impas. Operat de cancer în 2021, starea de sănătate a designer-ului nu este bună și, nevoit să ceară ajutorul medicilor, s-a lovit de problemele sistemului sanitar din România.

Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, are probleme grave de sănătate și, de-a lungul timpului, cu greu a trecut peste ele.

Optimist și încrezător în forțele sale, designer-ul vestimentar se luptă cu boala și nu-și neglijează cariera deloc.

Cătălin Botezatu, probleme de sănătate: „Sistemul sanitar din România este la pământ!”
Lăudat, dar și criticat de multe ori, Cătălin Botezatu a știut cum să depășească fiecare obstacol întâlnit în carieră.

Zvonurile care vin și pleacă în viața lui nu au reușit să-l doboare, ba chiar este dispus mereu să le înfrunte și să spună adevărul. Nu a ascuns nici problemele medicale cu care s-a confruntat și, după

câteva intervenții suferite la inimă, în urma cărora i-au fost implantate stenturi, în 2021 fost operat de cancer la plămâni, în aceeași zi cu tatăl său. În prezent, Botezatu se află în convalescență după ce în urmă cu câteva săptămâni a ajuns de urgență pe mâinile medicilor din România.

Indignat, creatorul de modă mărturisește că, încă o dată, i-a fost confirmat faptul că sistemul medical din România este la pământ. A reușit să primească ajutor abia în cadrul unui spital privat, iar

sentimentul cu care a plecat din instituția medicală l-a făcut să tragă o singură concluzie: „Chiar și sănătatea poți să o cumperi dacă îți permiți. Pentru că degeaba Dumnezeu îți dă sănătate la un moment dat, dacă nu ai bani!”.

Exclusiv pentru FANATIK, Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre viața personală, dar și despre cea profesională. Designer-ul a mărturisit că este singur și nu s-ar însura „nici cu Miss Universe”, iar cea mai mare dorință a lui are legătură cu starea de sănătate, destul de șubredă.