Oana Zavoranu: „Am plecat de la Pro TV din cauza lui Pepe”. Cearta cu mama a pornit de la 350 de dolari

Oana Zăvoranu a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea sa online de pe Youtube. Un interviu maraton de peste 2 ore și 30 de minute, în care după 11 ani de dușmănie, s-a împăcat cu Măruță, după ce s-au certat din cauza lui Pepe, pe subiectul divorțului.

Oana Zavoranu: Tu erai prietenul meu, mi-a pus capac când la tine-n emisiune dansa mama cu Pepe

Oana Zavoranu și Cătălin Măruță s-au împăcat după 11 ani în care au stat supărați. Cătălin Măruță a avut inițiativa de a o învita în emisiunea sa online „Acasă la Măruță”, unde cei doi și-au spus adevărurile în fața urmăritorilor.

Astel, Oana Zavoranu i-a explicat lui Măruță de ce a fost supărată pe acesta și a dezvălui partea ei de adevăr în celebrul scandal al divorțului de Pepe.

Aceata a explicat că a fost supărată că l-a ales pe Pepe în locul ei, cei doi fiind prieteni încă de pe vremea când erau colegi la Pro TV.

Dezvăluirile au fost pe bandă rulantă, iar una din poveștile puțin știute de este că cearta cu mama sa a pornit de la bani. Mai exact Oana a sunat-o pe Mărioara Zăvoranu să-i ceară 350 de dolari, pentru că nu primise salariu, să-și pună alarmă la mașină.

Aceasta a refuzat-o categoric, explicându-i ironic că data viitoare când va semna acte la notar să nu le mai facă ca primarul.

Oana s-a considerat pe tot parcursul scandalului nedreptățită, banii care i se cuvineau au fost moștenire de la tatăl său natural (n.r. Bănicioiu) și Zăvoranu care a adoptat-o pentru a putea să-și schimbe numele. Fosta securitate îl avea în dosarele negre pe tatăl ei natural, iar pe acele vremuri accesul ei la studii și lumea bună ar fi fost interzis din cauza acestuia.

Pepe i-a cerut să plece de la Pro TV, pentru că nu suporta să se sărute în telenovele
Oana Zăvoranu a dezvăluit că a plecat de la Pro TV din cauza geloziilor absurde a lui Pepe. Acesta nu suporta ca ea să se sărute în rolurile sale din telenovele cu alți bărbați.

Oana a decis să salveze căsnicia și să renunțe la cariera sa de actriță în telenovele produse de Acasă TV.