Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc! Când va avea loc evenimentul

Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) se recăsătoresc. Perechea a divorțat la notar pe 15 februarie 2021 și s-a împăcat trei luni mai târziu.

Cuplul are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Oana și Marius sunt împreună din anul 2013.

„Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ceea ce am simțit amândoi, pentru binele și împlinirea noastră ca familie”, a mărturisit Oana după împăcare. „Inimile noastre bat una pentru cealaltă.

De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (…) Oana s-a lăsat greu recucerită. (…) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a spus Marius Elisei la Antena Stars, potrivit Spynews.

Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc! Când va avea loc evenimentul „Eu am vrut să fiu sigură de niște lucruri, să fiu sigură că s-au schimbat niște lucruri, că putem să construim lucruri. De-asta am așteptat un pic mai mult, ca să fiu eu sigură, nu pentru că am vrut să-l fierb.

Lucrurile s-au reluat ca și cum nu ne-am fi despărțit. Am avut surpriza să constat că și munca pe care o facem împreună e cumva mai ușor de făcut decât înainte”, a explicat Oana Roman. De curând, Oana a dezvăluit când se vor recăsători ea și Marius: „Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o petrecere așa acum 5 ani, când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp, vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni.