Oana Roman și Marius Elisei, prima poză împreună după divorț. Anunțul vedetei, după ce el a spus că vrea o împăcare

Oana Roman și Marius Elisei au făcut prima postare împreună pe rețelele de socializare după ce au divorțat.

Ba mai mult, vedeta de la Antena Stars a făcut și un anunț surprinzător, spunând că ieri cei doi au mers împreună cu fiica lor în parc, lucru ce a bucurat-o nespus pe micuța Isabela. Iată în ce cadru emoționant de familia s-au afișat pe Internet!

Oana Roman și Marius Elisei fac ce fac și iar își lasă fanii cu gurile căscate. Vedeta de la Antena Stars a postat recent, pe contul ei de Instagram, în Feed, prima fotografie cu ea, fostul soț și fiica lor, la câteva luni după ce au divorțat și la câteva zile după ce bărbatul a susținut că vrea să se împace cu ea.

Așa cum se poate vedea în imaginea postată de Oana Roman pe rețeaua de socializare, cei doi sunt în continuare niște părinți exemplari și devotați pentru fiica lor, Isabela, stând în spatele ei în semn de protecție. Ceea ce le-a atras cu precăderea atenția internauților a fost faptul că vedeta de la Antena Stars și Marius Elisei au stat foarte aproape unul de celălalt, lucru ce i-a bucurat enorm pe amdiratorii ce speră la împăcarea lor.

Totodată, Oana Roman a făcut și o precizare emoționantă, mărturisind că ieri a fost la un eveniment în parc alături de Marius Elisei și fiica lor, Isabela, subliniind că s-au bucurat de acest lucru în „formulă completă”. Ba mai mult, fiica lui Petre Roman a susținut că fetița ei și a fostului soț a fost foarte fericită că i-a avut împreună lângă ea.

„Ieri am fost în formula completa la evenimentul de la Herăstrău. Isa a fost foarte fericita sa ne aiba împreună lângă ea, mai ales ca este locul ei preferat de joacă[email protected]”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram, dându-i și tag fostului soț, Marius Elisei.