Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei? Poza care a dat-o de gol

Oana Roman şi Marius ELisei au împlinit 7 ani de căsnicie pe15 iunie. Tot de atunci au început să dea semne că se vor împăca. Cea mai relevantă în acest sens a fost o fotografie postata de Oana Roman pe Instagram.

Dacă vrei să o vezi, o găseşti la finalul acestui articol. Așadar, Oana Roman s-a împăcat sau nu cu soțul ei, Marius Elisei? Aflăă din materialul de mai jos.

„Poză asta a făcut-o Isa și a insistat să stăm fix așa. Am postat-o cum a făcut-o ea, cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc, dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o!”

La rândul lui, Marius Elisei a pus în Instagram o imagine în care se vede cum ciocneşte un pahar de şampanie cu soţia lui. Alături a scris mesajul:

“La mulți ani… iubirea mea. La mulți ani… nouă ❤️❤️❤️

Ulterior, cei doi au plecat în vacanță, după care au început să apară mai tot timpul împreună. Iar acum, Oana a postat pe Instagram imagini mai mult decât relevante, unde dă de înțeles că se lasă recucerită. Iată, așadar, că Oana Roman s-a împăcat cu soțul ei, Marius Elisei, după o perioadă destul de zbuciumată.

Schimbări mari în viața Oanei Roman
Oana Roman trece printr-o perioadă de schimbări. Mama ei, Mioara Roman, este destul de bolnavă, motiv pentru care s-a luat decizia ca ea să fie internată într-un azil. Acolo, personalul poate avea mult mai multă grijă de ea decât ar fi putut să aibă fiica ei acasă.
Zvonurile şi articolele din presa despre ruptura dintre ea şi Marius Elisei au ţinut prima pagină a ziarelor zile la rând. Mai mult, fiind vorba şi de un copil minor la mijloc, lucrurile au fost, poate, şi mai complicate.

În plus, de ceva timp, Oana Roman a început să slăbească. Sătulă să se tot facă glume pe seama ei, a încercat zeci de diete de-a lungul timpului. Acum însă a reuşit să găsească un anumit tip de regim alimentar ideal de slăbit. În ce constă el? Foarte simpl! Ai voie să mănânci ce vrei, într-un interval de 8 ore. Apoi nu mai mănânci absolut nimic timp de 16 ore.