Oana Roman petrece sărbătorile alături de Marius Elisei. „Aşa e bine şi frumos”

Oana Roman a anunțat recent că se separă de soțul ei, Marius Elisei, însă acum va petrece sărbătorile alături de el. Ea a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre planurile sale de sărbători.

Oana Roman petrece sărbătorile alături de Marius Elisei. „Aşa e bine şi frumos”
Vedeta susține că șa este normal, să petreacă sărbătorile de iarnă cu familia ei. Este foarte hotărâtă să aibă o perioadă frumoasă alături de soțul și fiica ei. „Este cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că anul ăsta am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic.

Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos şi normal şi o să ne petrecem şui Crăciunul împreună şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că recunosc, eu, în primul rând veam nevoie de linşte şi de odihnă.”, a declarat Oana la Star Matinal.

Este primul Crăciun în noua casă, de care Oana este foarte mândră și în care a investit foarte mulți bani. De aceea vrea să petreacă în acest loc, însă a anunțat că va pleca și la munte pentru câteva zile. „Fac ce fac oamenii de sărbători..stau acasă, în ăprimul rând. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate… plec la munte de Revelion mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locaţie de care eu mă ocup, printre altele şi după, până spre sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo 2-4 zile.”, a mai completat Oana Roman în cadrul aceleiași emisiuni, potrivit spynews.