Oana Roman, noi mărturisiri despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Nu-și mai poate folosi deloc mâna..”

Mioara Roman se confruntă în ultimii ani cu probleme serioase de sănătate, motiv pentru care fiicele sale au ales să o interneze într-o clinică de specialitate.

Cea care transmite mereu informații despre starea acesteia în mediul public este Oana Roman, dornică să-i țină la curent pe oameni cu ceea ce se întâmplă cu mama sa.

A vorbit recent despre tratamentele pe care le primește fosta soție a lui Petre Roman la clinică, dar și despre timpul pe care îl petrece împreună alături de aceasta.

Mioara Roman a primit un diagnostic dificil în urmă cu câțiva ani de la medicii săi. Este vorba de Parkinson, o afecțiune a sistemului nervos care nu are tratament. Sunt afectate funcțiile motorii ale corpului, ceea ce înseamnă că persoanele care se luptă cu această boală au dificultăți în ceea ce privește deplasarea, efectuarea sarcinilor simple și chiar vorbitul.

Pentru fosta soție a lui Petre Roman, ultimul an a fost unul foarte dificil. Deoarece afecțiunea de care suferă a avansat, fiicele sale au decis că cea mai bună opțiune pentru ea este internarea într-o clinică de specialitate. Este vorba de un complex de lux, care oferă condiții extraordinare și asistență medicală permanentă pacienților săi.

Oana Roman, noi mărturisiri despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Nu-și mai poate folosi deloc mâna..”
Oana Roman a mărturisit în repetate rânduri că-i este foarte greu să-și vadă mama în această situație, mai ales că până nu de mult aceasta locuia alături de ea și de Marius Elisei. Știe însă că acasă nu ar fi avut timpul și resursele necesare să o îngrijească corespunzător, așadar internarea la clinică a fost cea mai bună opțiune.