Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre mama ei Citeşte întreaga ştire: Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre mama ei

Una dintre cele mai emoționante dezvăluiri a fost legată de mama ei, Mioara Roman (80 de ani), care suferă de Parkinson. Boala Parkinson este o tulburare progresivă a sistemului nervos care afectează mișcarea.

Simptomele debutează uneori cu un tremur abia vizibil. Tremorile devin apoi frecvente. Totodată, tulburarea cauzează în mod obișnuit rigiditatea sau încetinirea mișcării.

Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre mama ei „Mama nu se bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei.

Are un Parkinson foarte agresiv. Nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuție cu Marius. I-am spus: «Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii».

Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK. (…)