Oana Cuzino a trăit o mare dramă. Emisiunea “Ce se întâmplă doctore” scoată din grilă

Oana Cuzino este un medic celebru, cu o carieră de mare succes. De altfel, este și una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV, care a devenit cunoscută în urma prezentării emisiunii

”Ce se întâmplă, doctore”, difuzată de Pro TV. Deși afișează mereu o imagine pozitivă, a trăit în trecut o adevărată dramă.

Emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore?” nu mai face parte din grila Pro Tv
“Emisiunea medicală era difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă.

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă.

Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, este mesajul Pro Tv.

S-a sinucis soțul prezentatoarei Oana Cuzino
Oana Cuzino a fost căsătorită de două ori până acum, iar în prezent este singură. A suferit din dragoste și a avut parte de experiențe neplăcute de-a lungul timpului, dar și de unele care au marcat-o pentru totdeauna și au lăsat-o cu mare regret în suflet.

Celebrul medic a fost căsătorit cu deputatul Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu. Relația lor a evoluat rapid și s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut, dar la fel de repede s-a și terminat povestea de dragoste dintre ei. Bărbatul a devenit om politic și Oana și-a găsit și ea fericirea lângă alt bărbat.

Chiar și după ce au divorțat, Mircea Stănescu a păstrat numele Oanei Cuzino, dovada că era foarte mândru de fosta lui soție. Chiar a și semnat câteva volume de politică cu numele de Mircea Cuzino Stănescu. La 27 decembrie 2008, aflat la volanul unui Mercedes, Mircea Stănescu a accidentat mortal un bărbat pe trecerea de pietoni. La câteva zile distanță, s-a sinucis, fiind probabil marcat de fapta comisă, dar și sensibil, având în vedere că trecuse printr-un divorț.

Oana Cuzino, în relații bune cu tatăl fiicei sale
Fosta prezentatoare a emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore” și-a refăcut viața alături de un milionar mai în vârstă decât ea, Yoav Shtern. Cei doi au fost împreună 12 ani și din iubirea lor a venit și un copil, dar în urmă cu șapte ani au decis să meargă pe drumuri diferite.

Oana și Yoav s-au luptat mult prin tribunale pentru avere și divorțul a fost unul cu mare scandal. Totuși, au reușit să ajungă la sentimente ceva mai bune și au îngropat securea războiului de dragul fiicei lor. Cei doi mai stau uneori împreună cu aceasta pentru ca ea să nu simtă lipsa unei familii.