O tânără din Botoşani a supravieţuit miraculos, după ce a fost bătută de propriul soţ

O tânără din Botoșani a supraviețuit miraculos, deși medicii i-au spus că mai are doar două săptămâni

de trăit. Citește mai jos povestea demnă de film a femeii care a fost bătută crunt de soț.

La 34 de ani, Luminița Livanu, din comună Vorniceni, ascunde o poveste de viață incredibilă.

Femeia este imobilizată la pat din cauza fostului soț, care era cât pe ce să o ucidă. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul a lovit-o cu un fier în zona capului și a lăsat-o într-o baltă de sânge.

După câteva zile, alertați de strigătele ei, vecinii au sunat la ambulanță și a fost transportată la spital, dar starea ei de sănătate era din ce în ce mai rea. După câteva săptămâni, Luminița a rămas paralizată, fără a mai putea vorbi. Pentru că femeia era în stare critică la spital, medicii l-au chemat pe fratele ei să o ia acasă, pentru că mai are două săptămâni de trăit.

Luminița și-a revenit miraculos

În mod miraculos, deși familia se pregătea pentru ce este mai rău, tânăra a început să se simtă mai bine, ba chiar își mişcă picioarele și reușea să vorbească din nou.

Pentru că vine dintr-o familie modestă, fratele Luminiței spune că se descurcă foarte greu. Bărbatul muncește zi de zi, dar are grijă și de sora lui.

„Ar fi multe de spus despre această biată fiinţă, care la doar 34 de ani trece prin calvarul vieţii ei, dar mai multe sunt de făcut. Poate cineva va dori să ne dea o mână de ajutor pentru că ne dorim să îi facem o cameră Luminiței şi să îi schimbăm soba. De asemenea, dacă puteți și aveți posibilitatea, ne dorim să cumpărăm pampers mărimea M, alimente, un aragaz, un frigider și o maşină de spălat semiautomată”, este apelul lui Daniel Câșlariu, președinte Asociația „Grup Civic” Botoșani.