O mai țineți minte? Dana Nălbaru și-a schimbat complet cariera. Cu ce se ocupă acum, de când nu mai cântă

Dana Nălbaru este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară.

A devenit celebră alături de colegii săi din trupa HI-Q, dar de ceva timp nu s-a mai auzit nimic de ea, pentru că s-a

retras complet din lumina reflectoarelor și a ales să se focuseze pe viața personală. Află cu ce se ocupă acum și cum își câștigă existența.

Dana Nălbaru are propria ei afacere
Dana Nălbaru este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Fosta componentă a trupei Hi-Q a dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor și toată lumea se întreabă cu ce se ocupă acum, având în vedere că ne-am obișnuit cu ea pe scenă și, de o perioadă lungă de timp, nu am mai întâlnit-o acolo.

Cântăreața s-a orientat de mai multă vreme către un alt domeniu de activitate și nu regretă nimic, pentru că simte că acum și-a găsit menirea. Fanii se întrebau mereu din ce își câștigă existența artista, așa că ea a decis să vorbească și despre acest aspect. De la ea aflăm că și-a deschis o afacere în Capitală, de care e foarte mândră.

Dana este și antreprenor, dar și un cofetar cunoscut. Ea pregătește cele mai delicioase dulciuri la un bistro din Capitală, de care clienții sunt foarte încântați. A ales să le numească după numele ei, ceea ce îi aduce și mai mare succes. Timp de șase luni a mers la cursuri în acest sens, s-a perfecționat și acum culege roadele muncii sale.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii’, a transmis Dana Nălbaru pe pagina ei de Instagram.

Soțul Danei Nălbaru are probleme de sănătate
Dana Nălbaru trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 16 ani alături de actorul Dragoș Bucur. Cei doi au o căsnicie frumoasă, liniștită și din iubirea lor au reieșit și doi copii, de care sunt foarte mândri și absolut îndrăgostiți.

Cei doi soți și-au fost alături până acum în cele mai grele momente și s-au sprijinit reciproc, la fel cum au făcut și acum, când Dana a vrut să înceapă propria ei afacere cu prăjituri. Și ea este mereu lângă soțul ei, care de ani buni suferă de diabet. La început, Danei i-a fost greu cu ideea că este dependent de insulină și mereu trebuie să se injecteze, dar între timp s-a obișnuit cu ideea, îi gătește sănătos și are mare grijă de el.