O mai recunoști? Avea doar 19 ani când seducea România cu rolul ei din celebra telenovelă „Sclava Isaura”

Actriţa braziliană Lucelia Santos a făcut furori în România în 1992 cu rolul ei din celebra telenovelă „Sclava Isaura”. Avea doar 19 ani când juca în film, dar acum la 63 de ani a ajuns de nerecunoscut.

Lucelia Santos a devenit cunoscută în întreaga lume datorită rolului interpretat în telenovela de succes ” Sclava Isaura”.

Avea doar 19 ani când a devenit celebră. “Sclava Isaura” a fost una dintre primele telenovele care au fost difuzate în România, la începutul anilor ’90. Un adevărat fenomen în lumea întreagă, serialul brazilian cu Lucelia Santos în rolul principal a fost difuzat în peste 80 de țări și a transformat-o pe eroina principală în superstar internațional.

Produsă în Brazilia în anii ’70, telenovela Sclava Isaura a impresionat cu povestea sa emoționată de dragoste interzisă dintre o sclavă și stăpânul său.

Celebra „Isaura” a renunțat la telenovele și preferă acum să joace mai mult în piese de teatru și este foarte activă pe rețelele de socializare.

Ea este femeia alături de care a plâns toată România, în 1992, când telenovela a fost difuzată la noi, și era admirată pentru frumusețea ei. Însă, în prezent, Lucelia s-a schimbat total și este de nerecunoscut. Trecerea timpului și-a pus puternic amprenta pe chipul ei.

Mulți trec pe lângă ea pe stradă și nici măcar nu o mai recunosc pe celebra actrița. Cu toate acestea, actrița braziliană apare mereu cu zâmbetul pe buze și este în culmea fericirii, mai ales de când a devenit bunicuță, ea postând adesea pe rețelele de socializare imagini cu nepoțica ei, în vârstă de patru ani. Mai mult, ea este și o activistă înfocată pentru mediu.