O lume întreagă încă o caută pe Madeleine. Martor: “Nu a murit, sunt sigur de ce am văzut”

UPDATE/ O persoană susține că a văzut-o pe Madeleine, care acum este adolescentă, într-un supermarket din Portugalia, în urmă cu trei sau patru ani. Martorul spune că fata vorbea cu o prietenă, în Limba germană și că a recunoscut-o după semnul unic pe care îl are la unul dintre ochi.

Iată declarația persoanei care spune că Madeleine trăiește:

Era o adolescentă în dreapta mea, care vorbea în germană cu o altă adolescentă. Când m-am uitat în ochii ei, am fost sigură că e ea. Erau ochi luminoşi, precum cei ai lui Maddie. Semnul de pe ochiul drept era vizibil. Sunt sigur de ce am văzut, a spus persoana respectivă.

În continuare, anchetatorii iau în calcul toate pistele.

Știrea inițială. Cazul micuței Madeleine McCann, a cărei dispariție a făcut înconjurul lumii este pe cale să fie soluționat. Procurorul care se ocupă de caz spune că echipa lui face progrese importante, după ce au anunțat că suspectul numărul 1 în acest caz este Cristian Brueckner.

Ce s-a întâmplat cu Madeleine McCann
Procurorul principal care se ocupă de cazul dispariției lui Madeleine McCann a anunțat că echipa lui este mulțumită de modul în care a progresat ancheta în ultimul an și că au primit ponturi foarte interesante.

Suntem mulțumiți de răspunsul pe care l-am primit la apelul nostru pentru martori. Dar, din păcate, nu toate întrebările noastre au primit răspuns, a precizat procurorul Hans Christian Wolters.

El a declarat pentru Mirror că speră să poată rezolva cazul în următoare luni. Suspectul principal în cazul dispariției fetiței este Christian Brueckner. Procurorul de caz spune că acesta va fi audiat la finalul anchetei când vor fi fost finalizate investigațiile. Tot atunci va fi informat și publicul despre rezultatul anchetei.