O fostă jurnalistă a murit! Andreea Budică avea doar 41 de ani

Este din nou doliu în presa din România. O fostă jurnalistă a încetat din viață.

Aceasta avea doar 41 de ani. Anunțul privind trecerea la cele veșnice a fost făcut pe Facebook. Vestea cumplită chiar în ziua în care un alt fost jurnalist extrem de apreciat era înmormântat. Și acesta avea doar 43 de ani.

Doliu imens în presa din România. Andreea Budică s-a stins la doar 41 de ani. Anunțul a fost făcut de fostul ziarist Cristian Vasilcoiu.

“Andreea Budica s-a stins la doar 41 de ani, din cauza unui AVC! Am rămas fără cuvinte! Aveți grijă de voi, prieteni!Dumnezeu să te odihnească, Andreea!, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

Imediat au început să curgă mesajele din partdea cunoscuților, care s-au declarat efectiv șocați.

“Doamne, nu pot sa cred! Era asa plina de viata, avea atata energie, facea sport! Dumnezeu sa i odihneasca sufletul!”, a scris Daniela Arnăutu.

Andreea Budică era acum copywriter, iar în trecut lucrase la Economica, Digi 24, The Money Channel TV, TVR – sau Realitatea TV.

Decesul unui alt mare jurnalist
În urmă cu două zile, jurnaliștii dar și opinia publică au fost zguduiți de o altă veste cutremurătoare. Fostul jurnalist, Alin Bogdan a încetat din viață la doar 43 de ani. El era în prezent analist politic.

Cutremurătoarea mărturisire a fost făcută chiar de către Sidonia Bogdan, soția acestuia.

”Soțul meu, Alin Bogdan, a plecat lângă Dumnezeu. De lângă Domnul, își va veghea și iubi fetița.”, scrie Sidonia Bogdan.

Analistul politic, Alin Bogdan, a lucrat împreună cu mai mulți politicieni importanți, printre care și fostul premier, dar şi şef de partide, Călin Popescu Tăriceanu.