O fetiță de șapte ani a fost ucisă în timp ce se afla la școală. Bunicul ei a fost omorât de bombardamentele trupelor rusești în timp ce încerca să o salveze

Trupele armatei ruse au atacat o școală din Ucraina. O fetiță de 7 ani a fost ucisă după ce o bombă cu dispersie a fost

aruncată asupra unei școli din Okhtyrka, notează Dailymail.

Sursa citată spune că fetița, Alisa Hlans, ar fi murit la o zi după ce a fost grav rănită în urma atacului forțelor

rusești. De asemenea, bunicul fetei ar fi fost omorât în timp ce încerca să își salveze nepoata.

Trupele rusești au fost acuzate că au folosit arme cu dispersie în atac.

La locul incidentului au existat mai multe explozii, toate provocate de o singură bombă. Cu toate acestea, acuzațiile aduse au fost negate de către autoritățile de la Moscova.

Ultimele secunde din viața unei fetițe, de șase ani, omorâtă de trupele ruse. Mama copilei strânge la piept hăinuțele fiicei sale

Imagini dramatice cu ultimele clipe din viața unei fetițe de șase ani, ucisă de armata lui Vladimir Putin.

Mama copilei strânge la piept hăinuțele fiicei sale și este în stare de șoc.

Minora de șase ani a fost omorâtă cu bestialitate, în Kiev. Copila este una dintre victimele conflictului militar Rusia-Ucraina.

Invazia armatei lui Vladimir Putin a îngrozit un popor întreg și nu numai. O copilă de șase ani a murit pe loc.

Casa fetei a fost bombardată. O ambulanță a ajuns la fața locului, iar medicii au încercat să-i salveze viața, însă fără rezultat.

Fata avea leziuni incompatibile cu viața. Imagini emoționante au fost surprinse înainte ca cea mică să își dea ultima suflare.

Durere fără margini pentru o familie din Ucraina

Războiul președintelui rus Vladimir Putin nu are limite. Un copil nevinovat de șase ani a pierit. O fetiță pe care o lume întreagă o știe acum drept fata în pijama roz cu unicorn.

Minora a fost rănită mortal, atunci când armata rusă a bombardat ieri blocul de apartamente din Mariupol, acolo unde locuia împreună cu familia ei.

Imaginile o surprind pe mama fetiței pur și simplu devastată.

Fotografiile emoționante simbolizează, pe de altă parte, efectul pe care îl are războiul asupra civililor, în special a copiilor.

Femeia și-a pus mâna plină de sânge la gură, în cealaltă mână ținea papucii copilului, eșarfa cu pompon și șapca, apoi a

îngenuncheat de durere. Femeia a fost fotografiată în spatele unei ambulanțe, în timp ce cadrele medicale de specialitate încercau să o resusciteze pe cea mică. Din nefericire, resuscitările doctorilor nu au avut niciun rezultat.

Mesajul soției președintelui ucrainean
Olena Zelenska, soţia preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, le-a transmis femeilor din Rusia că soţii şi fraţii lor ucid copii în Ucraina și a făcut un apel către NATO să închidă temporar spaţiul aerian de deasupra Ucrainei pentru evacuarea civililor din orașele asediate.