O femeie tâlhărită de un individ a fost salvată de un adolescent de doar 14 ani în Baia Mare: „Am sărit imediat”

O femeie tâlhărită de un individ a fost salvată de un adolescent de doar 14 ani în Baia Mare. O femeie a fost în pericol de a fi jefuită în Baia Mare, dar un tânăr i-a sărit imediat în ajutor.

Băiatul se afla la o terasă, după examenul de matematică de la Evaluarea Națională. Peter a reușit să îl oprească pe hoț să fugă cu geanta femeii.

O femeie tâlhărită de un individ a fost salvată de un adolescent de doar 14 ani în Baia Mare: „Am sărit imediat”
O băimăreancă de 41 de ani a fost salvată de un băiat de 14 ani. Tânărul nu a stat pe gânduri și i-a sărit în ajutor când a văzut că asupra femeii s-a năpustit un bărbat pentru a jefui.

A reușit să o salveze din mâinile individului, iar în ajutorul lui au sărit alți doi tineri și apoi alți bărbați. Poliția a sosit imediat la fața locului și l-a încătușat. Peter are 14 ani și este elev în clasa a VIII-a, iar în ziua în care a susținut examenul de Evaluare Națională la matermatică, a mers să bea un suc la o terasă din centrul municipiului Baia Mare.

Tânărul mânca pe o bancă alături de colegii lui când a văzut că o femeie a fost la un pas să fie jefuită. Nu a stat pe gânduri și a sărit în ajutorul ei.Din fericire, Peter a reușit să îi recupereze geanta femeii, după care a condus-o la un restaurant pentru a i se oferi un pahar cu apă. ”Stăteam și mâncam un sandwich pe bancă. În acel moment, domnul a sărit la doamna și a început să tragă de geantă. Am sărit imediat și m-am înfipt în el și l-am întrebat ce face? De ce îi trage de geantă. Nu s-a oprit. Iar în momentul în care doamna a căzut, alți doi tineri au sărit în ajutorul meu și al doamnei. Apoi

încă doi bărbați. Am condus-o pe doamna în restaurant să se calmeze. I-a dat acolo, angajații de la McDonalds apă să bea. Era foarte șocantă, săraca. Apoi am ieșit să îmi iau telefonul de pe bancă. Atunci bărbatul a încercat să intre în restaurant, după femeie. Acolo a fost imobilizat din nou și a venit poliția și l-au arestat.Pur și simplu am acționat, nu m-am gândit. Am avut curaj”, a povestit Peter, potrivit vasiledale.ro.