O femeie și-a făcut un selfie cu ochelarii de soare, însă ce a observat după a șocat-o

O femeie și-a făcut un selfie cu ochelarii de soare, însă ce a observat în fotografie a lasat-o cu gura căscată.

În poză se vedea un detaliu bizar, la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Speriată, femeia a postat imaginea pe internet și a cerut părerea internauților.

Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii! O femeie a decis să își facă un selfie cu o pereche de ochelari de soare, în propria casă, iar în momentul în care s-a uitat la poză a rămas uimită de ceea ce a văzut! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

O femeie și-a făcut un selfie cu ochelarii de soare. Detaliul șocant din poză
O femeie a decis să își facă un selfie cu ochelarii de soare, în propria casă. Mama a trei copii, aflată în bucătărie, și-a făcut o poză, moment în care nu a relizat ce vă urma să se întâmple. Când a văzut imaginea, aceasta a avut parte de un șoc! În fotografie se vedea un detaliu bizar, la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată. Panicată de toată situația și crezând că nu vede bine, femeia a postat pe un grup de pe Internet și a întrebat mai mult persoane dacă observă ceva neobișnuit.

Imediat după ce imaginea a ajuns pe internet mai mulți internauți s-au găsit să-i dea un răspuns femeii la detaliul din fotografie. Astfel, pe site-ul american, pus la dispoziție pentru răspunsuri și întrebări, la care a apelat aceasta, se pare că și internauții au văzut același lucru în reflexia ochelarilor. Pe una dintre lentile se vedea corpul a două persoane, care nu erau cu ea în casă. Se pare că ea a văzut un băiețel și o persoană mai înaltă, aflată în dreapta acestuia.