O femeie îmbrăcată simplu și cu o față de suferit, a intrat într-un supermarket!

O femeie îmbrăcată simplu și cu o față de suferit, a intrat într-un supermarket!
S-a apropiat de proprietar și a întrebat-o de râs dacă poate să ia niște produse și să plătească mai târziu.
Cu voce moale, ea a explicat că soțul ei era foarte bolnav și nu putea munci, că au șapte copii și aveau nevoie de mâncare.
Proprietarul magazinului, neclintit, a cerut retragerea femeii. Cu toate acestea, femeia care se gândea la familia ei continua să cerșească:
“Vă rog, voi plăti cât de repede pot”. Proprietarul magazinului a negat că a spus că nu poate acorda credit unei persoane pe care nu o cunoșteaLângă intrarea în magazin era un client care asculta conversația.
Clientul a venit și i-a spus proprietarului că este interesat de cumpărăturile soției, dar acesta a ignorat-o. Proprietarul magazinului a apelat la femeie și a întrebat:
” Ai o listă de cumpărături?”, ea a răspuns
” Da, domnule “.”Bine, pune-ți lista pe cântar și cât cântărești lista, îți dau în mâncare”, a spus el.A ezitat o clipă și cu capul în jos, a luat o bucată de hârtie și a scris despre asta. Apoi, cu frică, femeia a pus hârtia pe cântar.
Făcând asta, cântarul s-a scufundat imediat, de parcă aș fi pus o piatră pe ea. Proprietarul magazinului și clientul l-au privit cu uimire și uimire.
Nu era o listă de cumpărături, era o rugăciune care scria: “Doamne, Domnul îmi cunoaște nevoile, las această situație în mâinile Tale”.
Proprietarul magazinului i-a dat femeii toată mâncarea care era pe cântar și a tăcut în timp ce femeia ieșea din magazin.
Voi cei care citiți acest mesaj și credeți că Dumnezeu face miracole, lăsați un #amin și #distribuiți în 2 grupuri de facebook.
Vă rog, dacă puteți distribui în grupuri pentru a citi mai multe persoane, apreciez!Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți scrie TVFOltenia