O femeie a filmat pe ascuns bona copiilor și ceea ce a descoperit a lăsat-o fără cuvinte

Nicki are doi copii și, deși este o mama ocupată, aceasta reușește totuși să găsească timp ca să se filmeze în tot felul de ipostaze amuzante, menite să arate viața de părinte, cu bune și cu rele.

În prezent, aceasta are mai bine de un milion de urmăritori și fiecare clip video postat pe contul său de TikTok devine instant viral.

Totuși, cea mai urmărită filmare este cea în care a filmat pe ascuns bona copiilor, chiar în timp ce fata se juca alături de cei mici.

Nicki are doi copii și, deși este o mama ocupată, aceasta reușește totuși să găsească timp ca să se filmeze în tot felul de ipostaze amuzante, menite să arate viața de părinte, cu bune și cu rele. În prezent, aceasta are mai bine de un milion de urmăritori și fiecare clip video postat pe contul său de TikTok devine instant viral. Totuși, cea mai urmărită filmare este cea în care a filmat pe ascuns bona copiilor, chiar în timp ce fata se juca alături de cei mici.

Fără să știe că este auzită, adolescenta pe nume Delaney a început să fredoneze o melodie celebră din „Mica sirenă”, celebrul desen animat al celor de la Disney. Dornică să arate și altora ce voce uluitoare are tânăra, Nicki a urmărit atent bona și, atunci când aceasta avea atenția captată de jocurile cu cei mici, mama a filmat-o pe ascuns.

Filmarea a fost postată apoi pe pagina sa de TikTok și într-un timp extrem de scurt, imaginile au adunat mai bine de zece milioane de vizualizări și numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

„Suntem atât de fericiți că tu ești parte din lumea noastră”, a fost mesajul transmis de Nicki, făcând referire la bona talentată pe care o au, arată cei de la yahoo.com.

Delaney a descoperit încă de când era mica faptul că este extrem de pasionată de muzică și de cântat, dar timiditatea și neîncrederea în forțele proprii au făcut-o să prefere să cânte pe ascuns, fără ca altcineva s-o mai poată vedea.

 

@nickiunplugged

@delaneyreneemusic so happy you’re in our world 🧜‍♀️ #disney #singer #mom #babysitter #thevoice

♬ original sound – Nicki Marie