O femeie a băgat un file de pește în tava de cuptor

O tânără a decis să gătească niște file de pește la cuptor, dar ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. Imaginile au ajuns pe internet și au făcut rapid înconjurul lumii.

O tânără pasionată de gătit a decis să facă pentru prânz sau cină o rețetă de pește la cuptor.

Doar că, la scurt timp după ce a introdus fileul în tavă și a pornit cuptorul, ceva de-a dreptul incredibil s-a

întâmplat. Femeia a pus imediat mâna pe telefon ca să filmeze totul și imaginile au devenit virale.

O tânără a vrut să gătească o rețetă de pește, dar când a băgat tava în cuptor ceva neașteptat s-a întâmplat

Ceea ce părea o simplă activitate de gătit s-a transformat imediat într-o situație destul de bizară, ce a făcut-o pe femeie să aibă parte de o sperietură de zile mari.

Dornică să savureze pește, doamna cu pricina a mers la magazin și a ales să cumpere un file de pește, adică o bucată de carne fără cap, coadă sau oase

A turnat ulei în tava de gătit și a presărat sare, piper și ierburi aromatice peste pește, apoi a introdus recipientul în aragaz, la temperatura dorită.

În timp ce aștepta ca mâncarea să se pregătească, aceasta a auzit niște sunete neobișnuite, venite din bucătărie.

Dorind să vadă ce s-a întâmplat, aceasta s-a apropiat cu grijă de cuptor și a privit atent. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut că fileul de pește se mișcă de parcă ar fi un pește viu, de fapt.

Fără să mai stea pe gânduri, tânăra a pus mâna pe telefonul mobil și a început să filmeze incredibila scenă. Apoi, dornică să împărtășească și cu alții prin ce sperietură uriașă a trecut, aceasta a încărcat filmarea pe YouTube și, în scurt timp, imaginile au adunat numeroase vizualizări și reacții de la oameni din întreaga lume.

Așa cum era de așteptat, mulți dintre cei care au văzut imaginile de pe YouTube s-au amuzat copios și s-au întrecut în fel și fel de glume. Unii au spus că peștele a uitat în ce stare se află, în timp ce alții au zis că în cuptor tocmai are loc „exorcizarea” acestuia, informează cei de la dailystar.co.uk.